Oosterbeek EPS

Oosterbeek EPS is een bedrijf dat zich kenmerkt door duurzaamheid, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Gecombineerd met een grote productiecapaciteit maakt ons uw ideale leverancier van service en EPS.

Oorsprong in EPS recycling

Sinds de jaren '70 is Oosterbeek EPS al een grote speler in de wereld van EPS. De oorsprong ligt in het recyclen van EPS. Bedrijven en afvalverwerkers wilde het gebruikte verpakkingsmateriaal kwijt, Oosterbeek EPS collecteerde dit materiaal en verzorgde voor de milieubewuste recycling. Van het afval werd weer een nieuw product gemaakt. De eerste toepassingen vonden plaats in de bouw. Aanvankelijk werd geëxperimenteerd met EPS parels die gebruikt werden in baksteenproductie als lichtgewicht vulmateriaal. Later kwamen de voordelen van EPS nog beter aan het licht toen het EPS ook toegepast werd als isolatie onder betonnen prefab systeemvloeren. Deze toepassing sloeg aan in de bouwwereld en sindsdien is Oosterbeek EPS specialist in dit segment.

Verdere groei

Door de toenemende vraag van isolatie in de bouw en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen van het product EPS zijn er nieuwe marktsegmenten ontstaan, waar Oosterbeek EPS op ingesprongen is. Dit resulteerde in de sterke groei van activiteiten in de civiele betonbouw, wegenbouw, vloerenindustrie, bouwmaterialenhandel, meubelindustrie en na-isolatie.

Tegenwoordig is Oosterbeek EPS uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en leveranciers van EPS. Geen vraag te gek, geen opdracht te groot. Wij wagen ons aan de uitdaging. De mogelijkheden zijn eindeloos, evenals de levensduur van EPS.

Kwaliteit

Oosterbeek EPS is in het bezit van het ISO14001-certificaat, is tevens geregistreerd attesthouder bij IKOB-BKB en geregistreerd bij ISSO, is in het bezit van het DUBOKeurmerk en levert de EPS onder KOMO-certificaat. Desgewenst aangevuld met testrapporten van ons eigen interne kwaliteitssysteem.

Laatste nieuws